Előfizetői tartalom

Van némi pozitív változás a hazai hozamszintekben

Portfolio
Európában az első osztályú kereskedelmi ingatlanok hozamváltozása fékeződött 2010 negyedik negyedévében, eltérően a korábbi évekkel, amikor jelentősen nőttek ezen ingatlanok értékei. A hozamok régió-szerte tovább estek, de a változás sebessége egyértelműen lassult; ez átmeneti időszakot jelez az európai kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó befektetők számára. - derül ki a CB Richard Ellis legfrissebb jelentéséből.

Az iroda-, kiskereskedelmi és ipari-ingatlanszektorban a hozamok hét vagy még kevesebb bázispontot estek a CBRE európai bérleti díj- és hozamindexe szerint, az első osztályú ingatlanok bérleti díja pedig változatlan maradt 2010 utolsó negyedében. Egyedül az irodapiac tűnt ki a három szektor közül: a legjelentősebb hozameséssel és az év/év alapon számolt legmagasabb bérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés