Előfizetői tartalom

Gyászos év az építőiparban

Portfolio
2010-ben 3822 építőipari vállalkozás ellen kezdeményeztek felszámolási eljárást, ez 14,5 százalékkal több, mint az előző esztendőben. Emellett 2010-et 2009-cel összevetve nőtt a végelszámolások, végrehajtások és az új cégalapítások száma is - derül ki az Opten céginformációs szolgáltató legfrissebb adataiból. Mindez annak ellenére, hogy az év utolsó hónapjait összehasonlítva az eljárások számai csökkentek.

Folytatódik az építőipari cégek fluktuációjának novemberben tapasztalt lassulása: az egy hónappal ezelőttihez képest 2010 decemberében mérséklődött a felszámolások növekedésének üteme, a végelszámolások és az új vállalkozások száma pedig abszolút értékben el is marad a tavaly novemberitől. Ennek ellenére az egész éves összehasonlítás a felszámolások 14,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés