FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Dél felé bővül a TATA

Portfolio
A TATA Consultancy Services (TCS) két emeletre, 4,400 nm-re írt alá bérleti szerződést az Office Garden II-ben. A Tata Consultancy Services a világon található 142 irodája közül Budapestet választotta, mint kiemelt bővülési lokáció, és ezzel együtt mintegy 600 munkahellyel növeli budapesti központját. Az irodaházat a GVA Robertson képviselte.

A Science Parkban lévő irodájuk után, most valamivel délebre, a Szerémi úton található Office Garden II-ben terjeszkedik a TATA Csoporthoz tartozó TATA Consultancy Services, ami a világ egyik vezető informatikai tanácsadó és outsourcing vállalkozása. Jelenleg közel 700 munkatárs 25 nyelven ad támogatást az ügyfeleknek Magyarországon, amihez most 600 új munkavállaló csatlakozhat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés