FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Multifunkciós fejlesztés az egykori MTV székházból

Portfolio
A kanadai Tippin Corporation megkapta a hivatalos építési engedélyt a budapesti Tőzsdepalota - volt tévészékház - projektjéhez, a beruházás nagysága 130 millió euró, a várhatóan 2014-ben befejeződő fejlesztéssel az épületben 35 ezer négyzetméter luxus iroda- és üzlethelyiséget alakítanak ki - közölte a fejlesztő az MTI-vel.

Michael Tippin 1996-ban alapította cégét, kifejezetten műemlék épületek felújítására, eddig 16 projektet fejezett be 1 milliárd amerikai dollár invesztícióval. Tevékenysége súlypontját 2006-ban helyezte át Közép- és Kelet-Európára, dolgozik Berlinben és a Baltikumban is. A Tőzsdepalotát 4,5 milliárd forintért vásárolta meg a fejlesztő, és összesen 130 millió eurót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés