Előfizetői tartalom

Igazi célpont leszünk a kiskereskedőknek

Portfolio
A külföldi üzletláncok és a hazai vállalkozások szemében is az élmezőnybe kerülünk a következő öt évben a kiskereskedelmi forgalom növekedése szempontjából, véli az angol Savills tanácsadó cég. Bár regionálisan a lengyel, cseh és magyar térség lesz a vezető a növekedésben, a legjobb kilátásai az Egyesült Királyságnak vannak a következő öt évre jelzett kiskereskedelmi bővülésben, írja a PropertyEU.

A tanácsadó cég által készített listát minden tekintetben Lengyelország vezeti a 2009 és 2014 közötti időszakban. Az átlagos GDP növekedés 3.9%, a fogyasztói kiadások 3.7%, a kiskereskedelem forgalma pedig 4.4%-al nőhet éves szinten. A németek, a franciák és az olaszok azonban megtartják vezető szerepüket a legnagyobb európai piacok rangsorában, annak ellenére, hogy jóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés