Előfizetői tartalom

Elfogytak a fejlesztések Budapesten

Portfolio
2010 utolsó negyedévében összesen 6280 nm irodaterület kerül átadásra, amely 2006 óta a legalacsonyabb értéket jelenti. Így ebben az évben összesen 145.339 nm-re bővül az irodaállomány, ami a 2009-es évhez képest 36%-os visszaesést mutat (227.689 nm). A RERA (Real Estate Research Association) összegyűjtötte a jelenleg építés alatt álló, budapesti irodapiaci fejlesztéseket.

A következő évben a RERA szerint várhatóan mindösszesen 128 ezer négyzetméternyi új irodaterületre számíthatunk, mely további csökkenést jelent a korábbi évekhez képest. A piacot továbbra is a fejlesztők kivárása jellemzi, bár számos új, spekulatív projekt engedélyeztetése már folyamatban van. 2010 negyedik negyedévében nem kerül új, spekulatív irodaterület a piacra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés