Előfizetői tartalom

Spanyol cég veszi át a Sedesa magyar projektjeit

Portfolio
A közelmúltban lezajlott cégfelvásárlás eredményeképpen a spanyol Ezentis Csoport folytatja a szintén spanyol Sedesa által megkezdett magyarországi infrastrukturális beruházásokat. A spanyol cégóriás közgyűlése által szeptemberben jóváhagyott ügylet keretében az ingatlanfejlesztésen és a kockázati tőke-kezelésen kívül a Sedesa valamennyi ágazata az Ezentis Csoport tulajdonába került. Hazánkban jelenleg három fejlesztésben érdekelt a spanyol társaság.

A felvásárlást 30 millió eurós, nem-pénzbeli tőkeemelés révén hajtotta végre az Ezentis Csoport, amelynek infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott ága, az Ezentis Infraestructuras integrálja a Sedesa tevékenységeit a mélyépítés, az építőipar, a megújuló energiák és a koncessziók terén. A tőkeemelés több mint 35 millió darab, 85 eurócent névértékű részvény kibocsátásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés