Előfizetői tartalom

Emelkedés a kiskereskedelemben - Budapest nincs az élbolyban

Portfolio
Az első osztályú üzlethelyiségek bérleti díja szerte a világon stabilizálódott, sőt néhány városban már emelkedik, ahogy a gazdaság fellendülése elindult és a fogyasztói bizalom is javult. - áll a CB Richard Ellis (CBRE) legfrissebb, globális kiskereskedelmi ingatlanpiacról szóló jelentésében. Az első osztályú üzletek iránti kereslet a legtöbb városban erős maradt, néhány piacon már jelentősen nőtt is 2010 harmadik negyedévében.

Az első osztályú üzlethelyiségek bérleti díja 2010 harmadik negyedében 0,2 százalékkal nőtt a második negyedévhez képest. A díjak éves szinten három globális régióban (amerikai kontinens, Ázsia és a csendes-óceáni régió) nőttek, legnagyobb mértékben az amerikai kontinensen (6% év/év alapon), ezt követi Ázsia (4%), végül a csendes-óceáni régió (3%) következik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés