Előfizetői tartalom

Az Eston lett a Europolis Park M1 ügynöksége

Portfolio
Minden jel arra mutat, hogy a logisztikai ágazat már a válság utáni időszakra készül. A fellendülés jeleit mutató hazai ipar magával húzza a raktárpiacot, és van, ahol már a szerelőcsarnokok bővítésében is gondolkodnak. Az Eston International így kedvező pillanatban kapta meg a megbízást az Europolis Park Budapest M1 értékesítésére.

Az időszakos szerződés a pátyi logisztikai központ raktározási tevékenységének, illetve könnyűipari termékek gyártására alkalmas területeinek a bérbeadására vonatkozik. Nemrég a Gemipap jelentette be, hogy hosszabbít a pátyi bázison és a régiek mellé újabb területeket is bérbe vesz. A múlt hónap végén pedig a Stora Enso adta hírül, hogy ismét az Europolis M1-nél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés