Előfizetői tartalom

Elkeltek a Belváros milliárdokat érő épületei

Portfolio
Kihirdették annak a még a tavaszi választások előtt kiírt pályázatnak az eredményét, melynek keretében a Belváros önkormányzata megválik három műemlékvédelmet élvező, presztízs értékű épületétől. A pályázat tárgyát az egyelőre a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumnak helyet adó Szent István tér 15. szám alatti épület, a Párisi udvar, valamint a déli Klotid-palota adja. A pályázatot az SCD Group projektcége, az 500 ezer forintos törzstőkével rendelkező BP Downtown Kft nyerte meg 5.3 milliárdos ajánlattal, írja a Napi Gazdaság.

A november 4-ei Portfolio.hu Property Investment Forumon találkozhat több vezető hazai ingatlanpiaci cég mellett az SCD Group vezetőivel is. A balatoni terjeszkedés, és a II. kerület egykori laktanyájának megvásárlása után, újabb eszközökkel diverzifikálná ingatlanportfólióját az SCD Group, amely 5.3 milliárdos vételárral nyertes ajánlatot tett az V. kerület három műemléki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés