Előfizetői tartalom

Prémium irodaházakat nézegetnek a külföldi befektetők - Interjú

Portfolio
Érdekli már a nemzetközi befektetőket a magyar ingatlanpiac? Mi ma a benchmark tranzakciós hozam Budapesten? Interjú John Verpeletivel, a Colliers közép- és kelet-európai befektetési vezetőjével. John Verpeleti meghívott előadója lesz a november 4-én megrendezésre kerülő Portfolio.hu Poperty Investment Fórumnak, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci konferenciájának.

Portfolio.hu: Az Expo Reálon egyértelműen azt tapasztaltuk, hogy az európai ingatlanszektor kezd magához térni. Ez a fellendülés elért már Magyarországra is? John Verpeleti: A fellendülés túl erős kifejezés lenne, de kétségtelen, hogy az elmúlt időszakban jelentősen javult a szektor hangulata, ami előbb vagy utóbb befektetési aktivitásban is meg fog mutatkozni. 12-15...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés