FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Ferihegyre költözik a Wizz Air

Portfolio
Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Wizz Air úgy döntött, hogy jövő tavasztól a Ferihegyi repülőtéren rendezi be új magyarországi központját. Az erről szóló bérleti szerződést a mai napon írta alá Váradi József, a légitársaság, és Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója. A megállapodás öt évre szól.

A budapesti repülőtér második legnagyobb légitársasági partnere egy vecsési irodaházból költözik Ferihegyre, ahol kétszintes önálló épületet vehet birtokba. A létesítményt korábban az Eurocontrol, az Európai Unió légiirányításra szakosodott nemzetközi szervezete bérelte. A szükséges átalakításokat követően a Budapest Airport egy kétezer négyzetméteres épületben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés