Előfizetői tartalom

Óriásfúzió a magyar szállítmányozó és logisztikai piacon

Portfolio
A Deutsche Bahn-csoport érdekeltségébe tartozó osztrák Schenker szállítmányozó és logisztikai cég összevonja öt magyarországi érdekeltségét a Schenker Kft.-be, és a jövőben teljes körű szolgáltatást nyújtva piacvezető szerepre törekszik Magyarországon - jelentette be Elmar Wieland, a Schenker & Co AG cég Ausztriáért és Kelet-Európáért felelős elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten, adta hírül az MTI.

Az elnök elmondta, hogy a cégfúziót az illetékes versenyhatóságok már jóváhagyták. Elmar Wieland emlékeztetett arra, hogy a Schenker Kft.-be integrálják a tulajdonos társuktól, a Masped konszerntől nemrégiben megvásárolt, és így 100 százalékos tulajdonukban lévő Masped-Schenker Kft.-t és a Masped-Railog Kft.-t is. A tájékoztatón elhangzott: a cégösszevonás folyamata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés