Előfizetői tartalom

Kisvállalkozó vagy? Hol érdemes irodát bérelned?

Portfolio
Soha nem látott mélységbe mentek le a válság kezdete óta az irodapiaci bérleti díjak, óriási a kínálat mind az A, mind pedig a B kategóriában, ám az olcsó árakat látó kezdő vállalkozások nincsenek feltétlenül a legkönnyebb helyzetben, ha igényeikhez megfelelő kis alapterületű, és persze olcsó irodát szeretnének bérelni. Mire kell figyelni?

Másról sem szóltak az elmúlt hónapok irodapiaci híradásai, mint az alig megtölthető, üresen álló irodaházakról, a bérleti díjak drasztikus csökkenéséről, valamint számos projekt elhalasztásáról. Úgy tűnik, az irodapiac jó indikátora a gazdaság helyzetének: a már meglévő bérlők is sok esetben költségtakarékossági okokból (vagy éppen a lecsökkent munkatársi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés