Előfizetői tartalom

Végleg vége a válságnak? - Jöhet az emelkedés

Portfolio
A CBRE és a DTZ után, a Colliers és a Cushman & Wakefield is közzétette az európai befektetési piacra vonatkozó 2010 második negyedéves adatait, amik nem meglepő módon nagyon hasonlítanak egymásra. A legfontosabb megállapítás, hogy a kontinensen éledni látszik az ingatlan befektetési piac, ami sokak szerint egyben a válság végét is jelenti.

A Colliers jelentésének elején kihangsúlyozza, hogy a gazdaságban hivatalosan már 2009 utolsó negyedéve óta vége a recessziónak, és ezzel párhuzamosan az ingatlanbefektetők érdeklődése is növekedett, bár a befektetési volumen még mindig jelentősen az elmúlt évek szintjei alatt van. A magyar piac kezd kilábalni a pénzügyi válság által tavaly okozott negatív hatásokból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés