Előfizetői tartalom

A kereskedők 20 százalékát söpörheti el a válság

Portfolio
Miért lesz kritikus a nyári szezon a hazai kiskereskedőknek? Mennyivel csökkentek a bérleti díjak a bevásárlóközpontokban? Szükség van -e még több bevásárlóközpontra vidéken? Mekkora városokban látnak fantáziát az ingatlanfejlesztők? Horváth Péterrel, a Mosaic Property közép-európai ingatlan-portfóliójáért felelős vezetőjével beszélgettünk. Interjú.

Portfolio.hu: A közelmúltban csatlakoztál a Mosaic Property budapesti irodájához vagyonkezelési vezetőként. Mennyiben alakul át a Mosaic közép-kelet-európai struktúrája? Horváth Péter: A Mosaic alapvetően jól viselte a válságot, és befektetési lehetőségként tekint a jelenlegi piaci helyzetre. A cég jelenleg Lengyelország felé szeretne nyitni, ott keresünk befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés