Előfizetői tartalom

Svéd bérlő a svéd fejlesztő irodaházában

Portfolio
Öt évre szóló bérleti megállapodást írt alá az Ericsson Magyarország a Skanska irodaházában, a Könyves Kálmán körút és a Gyáli út kereszteződésénél található Népliget Centerben. A 6300 négyzetméternyi irodaterületre az Ericsson III. kerületi telephelye költözik, várhatóan 2011 februárjában. A költözés nem érinti az Ericsson-nak a Science Parkban működő kutatás-fejlesztési központját.

A Népliget Center az Európai Unió GreenBuilding tanúsítványával rendelkező irodaház, amelynek a fejlesztő szerint a magyarországi vonatkozó rendeletekhez képest 25%-kal alacsonyabb az energiafelhasználása. A Népliget Center teljes területe 26,000 négyzetméter, amelyből 16,600 tartozik a nemrég elkészült második fázishoz. A júniusban átadott két új épület egyikét majdnem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés