Előfizetői tartalom

Mit tervez az Orco a Vörösmarty térre?

Portfolio
Szamos cukrászda, egy amerikai kávézólánc és egy department store jellegű üzlet is helyet kap majd a Vörösmarty téren épülő VÁCI1 üzletközpontban. Az Orco Property Group tavaly ősszel újraindult projektjét a jelenlegi tervek szerint jövőre nyitnák meg, a pontos időpont azonban Kalapács Kornél, a cég magyarországi vezetője szerint a kivitelezési munkák haladásától és a ház bérbe adottságától is függ.

A VÁCI1-ben egy department store jellegű üzlethelyiség is helyet kap, azonban az épület fennmaradó 80 százalékát egyéb - klasszikus üzlethelyiségek - és vendéglátó egységek foglalják majd el. A department store területre jelenleg több potenciális divat bérlővel tárgyalnak, melyek még nincsenek jelen Magyarországon. Az ORCO tervei szerint az összesen 11.000 négyzetméter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés