Előfizetői tartalom

Hivatalosan is költözik a Budapest Bank

Portfolio
2010 nyarától a Váci úti irodafolyosón épült "GTC Metro" irodaházba költöznek a Budapest Bank és leányvállalatai. A bank korábbi bérleti szerződése idén lejár, és az irodabérleti piacon tapasztalható kedvező tendenciák eredményeként előnyösebb feltételekkel, a jelenleginél korszerűbb körülmények között folytathatja működését az új székházban.

A Váci úti irodafolyosó "GTC Metro" irodaháza ad otthont 2010 július végétől a Budapest Bank és leányvállalatai, így a Budapest Alapkezelő Zrt., a Budapest Flotta Zrt., a Budapest Autófinanszírozási Zrt. és a Budapest Lízing Zrt. összesen mintegy 1200, központi épületben dolgozó munkatársának. A közel 17 ezer négyzetméteres irodaház színvonalas kiszolgáló tereket biztosít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés