Előfizetői tartalom

Itt az idő, jöhet a fellendülés

Portfolio
A Jones Lang LaSalle bemutatta az első negyedéves regionális City Report kiadványait. A regionális kiadványok a gazdasági és befektetési piaci kitekintésen túl az iroda-, kiskereskedelmi-, ipari- és lakóingatlan piacokról tartalmaznak összefoglaló elemzéseket. Ezek rámutatnak, hogy a régióban mind a bérlői, mind a befektetői piacokon a stabilizálódás jelei mutatkoznak.

A bérlői piacok továbbra is érzékenyek. Noha a bérlői piacok lassú fellendülésére már 2010-ben is számítunk, az irodapiacon az erős újépítésű kínálati hullám és a magas kihasználatlanság tartja nyomás alatt a bérleti díjakat, és a kiskereskedelmi bérbeadási piacon még mindig érezhető a visszafogott vásárlóerő hatása. A jelenleg fejlesztés alatt álló új irodapiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés