Előfizetői tartalom

Senki nem fagy meg, aki nem akar

Portfolio
Derűs, vidám reggelre ébredhettünk ma is országszerte, és a hőmérséklet is 1-2 fokkal meghaladta a december közepén szokásos átlagot, aminek az állatkerti pingvineken kívül nem túl sokan örülnek. Beérve irodaházi, bevásárlóközponti munkahelyünkre könnyen elképzelhető, hogy egy darabig kabátban kávézgató kollégákkal futunk majd össze.

Aggodalomra azonban semmi okunk, ahol a büdzsé engedi és a közhangulat megkívánja, ott csak percek kérdése és a rendszer üzemeltetője újraindítja a fűtést. Várakozás csak azoknál az épületeknél várható, ahol nem a modern 4 csöves rendszer van kialakítva, vagy esetleg megkezdték már a téli szezon utáni karbantartási munkálatokat. Az üzemeletetők elmondása szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés