Előfizetői tartalom

Ingatlant vett a nyugdíjpénztár - Egy folyamat első lépése?

Portfolio
Sem a tranzakciós hozamot, sem a bérleti szerződés időtartamát, sem a bérleti díj szintet nem hozza nyilvánosságra az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár és a BIF az Ü48 irodaház adásvételével kapcsolatban. Az FHB székházának otthont adó irodaház eladásának részletei - a 3.8 milliárd forintos vételárat leszámítva - teljesen ismeretlenek.

A tranzakció értéke kb. 14 millió eurónak felel meg, ami a jelenlegi likviditás-hiányos ingatlanpiacon nem elhanyagolható ügyletnek számít. Az elmúlt időszakban ezt meghaladó értékű tranzakcióról csupán az Allee bevásárlóközpont, illetve a K3 irodaház esetében tudtunk beszámolni.Kapcsolódó cikkünk2010.05.12 10:443.8 milliárdért vett ingatlant az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár2010.04.30...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés