Előfizetői tartalom

4 'Uborkányi' növekedés a londoni irodapiacon

Portfolio
London kulcsfontosságú iroda alpiacai, a West End, a City valamint a Docklands az elmúlt három hónapban ismét jelentős javulást mutattak, mely főként azon cégeknek köszönhető, akik kihasználva a relatív alacsony bérleti díjakat és a jelentősen csökkenő prémium kínálat előnyeit gyorsan cselekedtek. A statisztikák szerint 1998 óta a legjobb évkezdést láthatjuk.

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó legfrissebb adatai szerint 287,999 négyzetméter irodaterület került kiadásra közép Londonban, amely a 2008 utolsó negyedéve óta mért legmagasabb érték, 330 százalékkal magasabb a tavalyi év azonos időszakánál. A tanácsadó cég szerint ez az 1998-óta legjobbnak bizonyuló évkezdet újabb meghatározó, 'landmark' irodaházak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés