Előfizetői tartalom

Égbetörő álom Varsóban

Portfolio
A Varsóba tervezett Zlota 44 felhőkarcoló megépítését akadályozó jogi nehézségek elhárítása érdekében közbenjárt a varsói városházán az ingatlant tervező híres amerikai építész, Daniel Libeskind. A lengyel állami szervek elismerték, hogy a csődvédelembe menekülő Orco Property Group befejezetlen emblematikus projektje nagy probléma, ennek ellenére még semmilyen konkrét lépésre nem vállaltak garanciát, írja a Warsaw BJ.

A Varsóba tervezett Zlota 44 felhőkarcoló megépítését akadályozó jogi nehézségek elhárítása érdekében közbenjárt a varsói városházán az ingatlant tervező híres amerikai építész, Daniel Libeskind. Az épület a mintegy másfél éve csődvédelem alatt álló párizsi-, prágai-, varsói- és budapesti értéktőzsdén is jegyzett Orco Property Group emblematikus projektjének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés