Előfizetői tartalom

Befektetők helyett maradt a napsütés (MIPIM)

Portfolio
V vagy W alakú visszaesés rajzolódhat ki az ingatlanpiacon? Miért fontos a londoni ingatlanpicot figyelniük a magyar ingatlanosoknak? Würsching Péterrel, a B&V Group ügyvezető igazgatójával beszélgettünk Cannes-ban, a MIPIM-en. A B&V Group - a Duna Spirit, a Duna City és a Talentis Holding mellett - kiállítóként jelent meg a Budapest Business Region standján.

Az első nap még mindenki küzdött, de mostanra a többség rájött, hogy az idei MIPIM nem az az alkalom, amikor nagyon sok új befektetőt vagy új pénzforrást találnának, ezért a kiállítás szép lassan átcsapott egy teraszon napozós, üldögélős rendezvénybe. Magunk részéről volt négy-öt olyan megbeszélés, melyeket már előzetesen egyeztettünk és ezek a tárgyalások nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés