Előfizetői tartalom

Nagy a kockázata a "W-alakú" recessziónak

Portfolio
A CB Richard Ellis csoport (CBRE) közzétette 270 európai ingatlan-befektető bevonásával készített felmérése eredményét, amelyben a megkérdezettek beszámolnak az elkövetkező években tervezett befektetéseik célpontjairól és időzítéséről. A kutatást a világ egyik legjelentősebb ingatlanpiaci konferenciáján és kiállításán, a cannes-i MIPIM-en mutatta be a CBRE.

Fő megállapítások A befektetők 60 százaléka Európát, 21 százalék Ázsiát és 12 százalék Észak-Amerikát célozza meg; 31 százalékuk szerint Európa a legvonzóbb piaca az Egyesült Királyság, 18 százalék szerint Németország és Franciaország;§ Közép- és Kelet-Európa visszaszerezte befektetők bizalmát: 17 százalékuk szerint a régió a legvonzóbb európai piac;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés