Előfizetői tartalom

"Ezt a várost a spekulánsok építették" - Tudósítás a MIPIM-ről

Portfolio
Kevesebb látogató, kevesebb fejlesztő, kevesebb állófogadás, a napsütés és a pálmafák azonban a régiek. Elkezdődött a MIPIM, az ingatlanos világ első számú globális rendezvénye. A Cannes-ban minden tavasszal megrendezett kiállításon a korábbi évekhez képest sokkal kevesebb az egyéni fejlesztő a kiállítók között, helyettük a nagyobb városok és régiók együttműködései dominálnak. Tudósítás a MIPIM-ről.

Londont az ingatlanfejlesztők és az ingatlanspekulánsok építették fel - ezzel a mondattal kezdte megnyitó beszédét London polgármestere a MIPIM-en. Boris Johnson szerint a városvezetésnek, az önkormányzatnak elsősorban az a feladata, hogy megfelelő és világos keretet, platformot nyújtson az ingatlanfejlesztők számára, szerinte ugyanis az elmúlt évtizedek fejlesztései sikeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés