Előfizetői tartalom

Az év ingatlanberuházója

Portfolio
Az egyik vezető lengyel üzleti újság, a Warsaw Business Journal rangsorolta az elmúlt év legfontosabb piaci eseményeit, amelynek eredményeképpen az Echo Investmentnek ítélték az "Év ingatlanberuházója" címet. Az ingatlanpiaci szakemberekből álló zsűri azzal indokolta döntését, hogy nem csak Lengyelország, hanem az egész közép-kelet-európai régió legnagyobb tranzakcióját bonyolította le az Echo, amikor tavaly 100 millió eurós finanszírozási megállapodást írt alá az Eurohypo Bankkal a kielcei Galeria Echo kereskedelmi- és szórakoztatóközpont projekt megvalósítására. A cégcsoport - amelynek magyar leányvállalata 2006-ban nyerte meg a zuglói Mundo városközpont fejlesztésére kiírt nemzetközi pályázatot - ingatlanjainak összértéke az előző üzleti évben 5,5%-al növekedett.

A cégcsoporthoz tartozó magyar leányvállalat 2006-ban nyerte meg a zuglói Mundo városközpont fejlesztésére kiírt nemzetközi pályázatot, amelynek megvalósítása esetén 50 milliárd forintos beruházás, több százmillió forint helyi adóbevétel és közel 1000 új munkahely jönne létre Zuglóban. "Az előző évben 5,5%-al növekedett az Echo birtokában levő ingatlanok összértéke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés