Előfizetői tartalom

Suchmann a következő kormányra bízná a sávolyi döntést

Portfolio
Suchman Tamás lemond a sávolyi pálya építésének a koordinálásáról a projektet övező vádaskodások miatt, nyilatkozta a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke a Kossuth Rádió Krónika című műsorában. Suchmann a következő kormányra bízná a 20 milliárd költségvetési támogatással, és 15 milliárdos hitelgaranciával támogatott beruházással kapcsolatos döntést - írja az Index.

A Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke a kormányfőnek délután jelentette be elhatározását, lemondását azzal indokolta, hogy a beruházást sok vádaskodás veszi körül: "Nem akarok részese lenni olyan projektnek, ahol mindenfajta vádaskodás elindul a zsarolhatóságtól a megtérülés bizonytalanságával kárt okozva a magyar nemzetgazdaságnak. A választás után majd az a politikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés