Előfizetői tartalom

Kidurrant a bukaresti ingatlanbuborék, év végén érdemes lehet figyelni

Portfolio
A román ingatlanpiaci buborék véglegesen kidurrant, a piaci hozamok pedig az árak csökkenésének köszönhetően rekord szintre nőhetnek a következő időszakban, állapítható meg a román fővárosra készített, elmúlt évek negyedéves és féléves statisztikáiból. Ha jó áron szeretnénk befektetni, az év vége felé már érdemes lesz körbenézni Bukarest ingatlanpiacán.

Egyre több irodaház Az elmúlt évek ingatlanfejlesztési szárnyalása után, komoly piaci nehézségekkel kell megküzdenie minden egyes, a romániai vagy a bukaresti piacon érdekelt fejlesztőnek. Az új építésű irodaházak és bevásárlóközpontok olyan elképesztő ütemben fejlődtek, amit a gazdasági világválság által megtépázott nemzetgazdaság, és annak első számú károsultjai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés