Előfizetői tartalom

Új bevásárlóközpont fejlesztés indul

Portfolio
Az Európában piacvezető bevásárlóközpont fejlesztő német ECE projektmenedzser cég, melynek érdekeltségébe tartozik mindhárom hazai Árkád üzletház, hétfőn egy 111 millió eurós szerződés aláírását jelentette be, melyet a Landesbank Berlin ingatlanfinanszírozási divíziójával, és a Berlin Hyppel kötöttek. A szerződés egy új, a lengyelországi Szczecinben megvalósuló, Galeria Kaskada névre keresztelt bevásárlóközpont finanszírozásáról szólt, számol be a PropertyEU.

Az üzletház megvalósítása most fog indulni, hogy a két legnagyobb német ingatlanfinanszírozóval sikerült megegyezni. A beruházás teljes összege 190 millió euró, és várhatóan 2011 őszére fejeződhet be az építkezés. Az ECE szerint, a szczecini Galeria Kaskada a környék prémium kategóriájú bevásárló célállomása lesz. A vonzáskörzete meghaladja a 720.000 embert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés