Előfizetői tartalom

Megindult a fellendülés az ipari ingatlanoknál

Portfolio
Közép-Európa ipari ingatlanpiaca továbbra is jelentős szerepet játszik a régióban és a világgazdaság megingásának ellenére, a tavalyi évben több jelentős, összesen kb. 1,5 millió négyzetméternyi bérbeadási tranzakció történt a térségben. Az itt bérbeadott terület mennyisége majdnem eléri a Franciaországban, Európa vezető ipari ingatlanpiacán bérbeadott 1,6 millió négyzetmétert, derül ki a Cushman & Wakefield legújabb közleményéből.

Bérbeadás "Az előző évekhez képest a kínálat, csak úgy, mint a bérbeadás elég alacsony volt Nyugat-Európában. Annak ellenére, hogy a fejlesztési aktivitás és a bérbeadás egyaránt csökkent a térségben, a 2009-es év így is a harmadik legjobb eredményt hozta az elmúlt évtizedben. A régió továbbra is kiemelkedő előnyökkel rendelkezik: olcsóbb és képzett munkaerő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés