Előfizetői tartalom

Globális javulás jelei a kereskedelmi ingatlanpiacon

Portfolio
A Cushman & Wakefield, 56 ország kereskedelmi ingatlanbefektetési volumen változásait elemző "Nemzetközi Befektetési Atlasz 2010" kutatásának előjelzése szerint, a befektetések 30 százalékos növekedése várható 2010-ben világszerte, ezzel 478 milliárd dollár (362 milliárd euró) összbefektetést érve el, mely nagyban köszönhető az Egyesült Államok újraéledő piacának.

A március 16.-án a franciaországi MIPIM kiállításon megjelenő riport szerint, ha a gazdaság továbbra is fejlődik, akár még magasabb is lehet ez az érték. 2009-ben a kereskedelmi ingatlanbefektetések 23 százalékkal 365 milliárd dollárra (270 milliárd euró) csökkentek világszerte, amely a 2003-óta mért legalacsonyabb érték. A piacok fejlődésének valamint a világszerte javuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés