Előfizetői tartalom

Egy-egy reménysugár

Portfolio
"A fellendülés szórványos jelei a régióban" címmel adta közzé a Jones Lang LaSalle legújabb kelet-közép európai City Report tanulmányát. A kutatás 2009. utolsó negyedévének a legfrissebb iroda-, kiskereskedelmi- és ipari ingatlanok, a hotelpiac, a lakóingatlanok és az ingatlanbefektetések piaci elemzéseit, trendjeit foglalja össze.

Az elmúlt 12 hónapban a likviditás hiánya és a bizalom visszaesése Kelet-Közép Európát súlyosan érintette, de ez most megváltozik. Azt tapasztaljuk, hogy néhány befektető visszatért a régióba, hiszen több tranzakció is lezárult az iroda, kiskereskedelmi, logisztikai és hotel szektorban, összesen 1,93 milliárd Euró értékben. Összehasonlításképpen 4,2 milliárd Euró volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés