Előfizetői tartalom

Változnak az idők - Ingatlankezelő üzletágat indít az Eston

Portfolio
Property Management Divíziót indít az Eston. A tanácsadó cég a lépést a megnövekedett fejlesztői, illetve tulajdonosi igényekkel indokolja, szerintük ugyanis a jelenlegi, erősen bérlői piacon szinte nincs olyan bérlő, aki ne törekedne a korábbi szerződési feltételek módosítására akár bérleti díj-csökkentéssel, akár a bérelt terület nagyságának optimalizálásával, mely praktikusan csökkentést jelent.

Az Eston szerint a tulajdonosi oldal számára a legfontosabb, hogy bérlőit lehetőség szerint hosszú távon megtartsa, kiadásait optimalizálja, bevételeit biztosítsa. Közleményük szerint a gazdasági válság az ingatlanpiac összes szereplője számára alapvető változásokat hozott. Az eddig domináns szereppel bíró fejlesztői aktivitás a megváltozott finanszírozási környezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés