Előfizetői tartalom

Budapest a legolcsóbb a visegrádi fővárosok között

Portfolio
Budapesten a legmagasabbak a prémium tranzakciós hozamok a visegrádi országok közül. A CB Richard Ellis becslései szerint a budapesti és a prágai hozamszintek közötti különbség kb. 100 bázispont, míg Varsót még ennél is magasabbra pozícionálják a befektetők. A tanácsadó cég évkezdő tájékoztatóján a befektetési piacot tekintette át.

Európa ingatlanpiacán a tavalyi év teljes forgalmának közel 40%-át az utolsó negyedév hozta. Ez az időszak hagyományosan az év legmozgalmasabb periódusa, az aktivitási szint emelkedését tehát a szezonalitás is segítette, de a trend így is biztató. Noha 2009 70 milliárd eurós teljes forgalma éves viszonylatban csökkenést jelez a 2008-as év 121 milliárdjával szemben, a CBRE...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés