Előfizetői tartalom

Varga Lóránt a CBS Property-hez igazolt

Portfolio
A CBS Property Zrt. igazgatótanácsa Varga Lórántot nevezte ki a társaság új vezérigazgatójának. Varga Lóránt a vezérigazgatói székben John Verpeleti-t követi, aki tavaly leköszönt tisztségről. A CBS Property közleménye szerint az új vezérigazgató küldetése, hogy az ingatlantulajdonos cégből hosszú távon sikeres ingatlanfejlesztő céget alakítson ki.

Varga Lóránt több mint egy évtizedet az ABN AMRO banknál dolgozott Brazíliában, Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon. 2003-ban ügyvezető igazgatóként csatlakozott a CBRE ingatlanügynökséghez. Ezt követően a Trigránit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója volt közel három évig. A leköszönt vezérigazgató, John Verpeleti 2009 januárjában kezdett el dolgozni a CBS Property...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés