Előfizetői tartalom

Eladták az Allee-t - 100 millió eurót fizetett a vevő

Portfolio
Megegyezett a budapesti Allee bevásárlóközpont 50%-os részesedésének mintegy 100 millió euró értékű értékesítéséről a fejlesztő ING Real Estate Development és az Allianz Real Estate Germany GmbH - jelentette be szerdán a két társaság. Az ING Real Estate Development megtartja az Allee tulajdonjogának fennmaradó 50%-át, és továbbra is ellátja a létesítménnyel kapcsolatos vagyonkezelői feladatokat.

Az Allee 50 százalékos tulajdonjogának értékesítése az elmúlt hónapok egyetlen jelentős ingatlanpiaci tranzakciója volt Magyarországon. 2008 végétől kezdve a hazai ingatlanbefektetési piac lényegében befagyott, a Tesco logisztikai ingatlanportfóliójának értékesítésén kívül nem történt érdemi befektetés Magyarországon. Kérdés, hogy az Allee értékesítése milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés