Előfizetői tartalom

Az üdülőkön is spórolna a kormány

Portfolio
A kormány egymilliárd forintos megtakarítást vár attól a lépéstől, hogy az állami üdülők egy részének üzemeltetetését piaci cégekre bízza; nincs szó üdülők eladásáról. Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek azt mondta, minden üdülő állami tulajdonban marad, de három csoportba sorolták az ingatlanokat: két üdülő mai pozíciói egyáltalán nem változnak, állami tulajdonban maradnak és a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) marad a vagyonkezelőjük és üzemeltetőjük.

A szóvivő tájékoztatása szerint 14 további ingatlan állami tulajdonban és a KSZF vagyonkezelésében marad, de üzemeltetésükre tavasszal nyílt közbeszerzési pályázatot írnak ki; 37, szintén állami tulajdonban maradó üdülő vagyonkezelése pedig átkerül a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt-hez. A Blikk hétfői információja szerint több mint két tucat, most állami tulajdonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés