Előfizetői tartalom

M0: Brüsszel felfüggeszti a nagyprojekt jóváhagyását?

Portfolio
Felfüggeszti az Európai Unió a fővárost elkerülő M0-s déli, M1-es és M5-ös közötti szektorának szélesítését magábafoglaló nagyprojekt jóváhagyását az Index információi szerint. Brüsszeltől az egyik közbeszerzési eljárásban vesztes Porr Építési Kft. kért vizsgálatot a tender miatt. Érdemi lépés addig azonban nem várható az uniótól, amíg a közbeszerzés jogi procedúrája itthon véget nem ér.

A nagyprojekt jóváhagyási eljárását ezennel felfüggesztjük - egyebek mellett ezt tartalmazza a Brüsszelben november 9-i keltezéssel írt, az Index birtokába jutott levél, mely az M0-s déli, az M1-es és M5-ös közötti szakaszának szélesítési projektjéről szól. A Jean-Marie Seyler, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős igazgatója által aláírt, Szalóki Flóriánnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés