Előfizetői tartalom

Kevesebb helyet akarnak a bankok

Portfolio
Az európai pénzügyi fővárosok csökkenő teljesítményre számíthatnak a bank szektor irodabérleti tranzakcióinak tekintetében. Az új piacra lépők miatt az angol kiskereskedelmi bank szektor is jelentős változáson fog keresztülmenni az elkövetkező pár évben, derül ki a Cushman & Wakefield új 'Európai Banking Briefing' tanulmányából.

Bár a világgazdasági válság hatására a bankok irodabérlete 53 százalékkal csökkent az elmúlt fél évben (Q2 és Q3) az előző hat hónaphoz képest, a csökkenés lassabb, mint azelőtt. Annak ellenére, hogy régebben, a 2009 Q1-ig eltelt 6 hónapban, a Londoni piacon történt az aktivitás tekintetében a legnagyobb csökkenés, az angol főváros sikeres maradt és továbbra is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés