Előfizetői tartalom

Ma élő videóközvetítés a Property Investment Fórumról

Portfolio
A Portfolio.hu november 10-én, kedden élő videóközvetítéssel jelentkezik Magyarország első számú ingatlanos eseményéről, a Portfolio Property Investment Forum-ról. A 12-től élőben közvetített panelbeszélgetésen a legnagyobb hazai ingatlanfejlesztők vitatkoznak a szektor jövőjéről, kitörési pontjairól. A közvetített beszélgetésben Takács Ernő (Talentis Csoport elnök-vezérigazgató), Futó Gábor (Futureal vezérigazgató), Nagygyörgy Tibor (Biggeorge’s Holding elnök-vezérigazgató), Noah M. Steinberg (WING elnök-vezérigazgató), Tomcsányi Gábor (SCD Group vezérigazgató) és Török Árpád (TriGranit vezérigazgató) vesz majd részt.

A november 10-én immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum egyedi lehetőséget nyújt a szakma jelenének és jövőjének áttekintésére, illetve a hihetetlen gyorsan változó, bizonytalan időket átélő ingatlanpiacon a legfontosabb hazai szereplők, és a legbefolyásosabb régiós szakemberek véleményének megismerésére. Az elmúlt évekhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés