Előfizetői tartalom

Mi lesz az ingatlanpiaccal 2010-ben? - November 10-én kiderül

Portfolio
Érdekli még a befektetőket a magyar ingatlanpiac? Van élet finanszírozás nélkül? Mi lesz a hazai lakáspiaccal? Öngyilkosság vagy szükséges rossz a 9 eurós bérleti díj az irodapiacon? Milyen stratégiát választanak a legnagyobb ingatlanfejlesztők a válság átvészelésére? Mit csinálnak a fejlesztők fejlesztések nélkül? Ezekre a kérdésekre hazai és nemzetközi sztárelőadók keresik a választ a november 10-én ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum konferencián.

Kivételes időket élünk. A tavalyi évben kirobbant pénzügyi-gazdasági világválság alapjaiban rázta meg az ingatlanpiacot és kérdőjelezte meg az elmúlt évek finanszírozási, befektetési gyakorlatát. Az ingatlanpiacon új időszámítás vette kezdetét, a szektor minden bizonnyal új alapokon fog újraindulni. A magyar gazdaság általános teljesítménye soha nem játszott még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés