Előfizetői tartalom

Budapest igyekszik felzárkózni

Portfolio
Megkezdte az első budapesti, Európai Uniós forrásból épülő P+R parkoló kialakítását Rákoshegy vasútállomáson a Parking Kft. Az önkormányzati szakcég a XVII. és a XXII. kerülettel, valamint a MÁV-val közösen elnyert közel 400 millió forintból jövő tavaszig összesen 6 helyszínen 570 db P+R parkoló és 120 db kerékpártároló (B+R) helyet létesít a fővárosban.

A Parking Kft., a MÁV Zrt., Rákosmente és Budafok-Tétény Önkormányzata alkotta konzorcium pályázata 394,3 millió forintos, vissza nem térítendő támogatásban részesült. Az EU a költségek 90 százalékát biztosítja, a fennmaradó 10 százalékot, a 43,8 millió forintos önrészt a konzorcium vezetője, a Parking Kft. állja. A hat P+R parkolót érintő projekt megvalósítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés