Előfizetői tartalom

A Balatonnál nyaraltak idén a magyarok - Interjú

Portfolio
Milyen volt az idei szezon a Balatonnál? Tényleg a Balatonnál nyaraltak a magyarok a válság miatt? Hol tart az SCD Csoport korábban bejelentett balatoni fejlesztési programja? Miért nem indultak még be az SCD építkezései? Mi köze Derek Quinlan eltűnésének a Balatonhoz? Interjú Jászai Gellérttel, az SCD Csoport elnökével.

Milyen volt az idei szezon?. Portfolio.hu: Az idei nyári szezon lezárultával alapvetően hogyan értékelik a nyarat a Balatonnál? Jászai Gellért: Az idei nyáron 629 ezer vendégéjszakát töltöttek nálunk, ami a tavalyi rekordévhez képest, 2.5 százalékos mínuszt jelent. A legtöbb vendégünk az idén is belföldről érkezett. A legszembetűnőbb változás az, hogy eddig soha nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés