Előfizetői tartalom

Fejlesztés helyett vagyonkezelésre összpontosít az IVG

Portfolio
Az vagyon-kezelési tevékenységét kívánja erősíteni az Infopark fejlesztőjeként ismert német hátterű IVG Development Hungary. A jelenlegi piaci környezet miatt spekulatív irodaház-fejlesztéseket a következő években a fejlesztő cég nem tervez - mondta el a Portfolio.hu-nak Kay-Uwe Blandow, az IVG magyarországi ügyvezető igazgatója.

A magyarországi IVG első lépésként az IVG ingatlanalapjának tulajdonban lévő ingatlanjainak a vagyonkezelését, üzemeltetését kezdte meg. Így ez év júniusától a cég üzemelteti a Batthyány térhez közel eső Art Hotelt, a K6 irodaházat, a BÉT Andrássy út 93 alatt lévő székházát, valamint az Infopark D épületét. Kay-Uwe Blandow hozzátette, hogy a cégcsoport saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés