Előfizetői tartalom

2014-re sem érjük el a válság előtti szintet

Portfolio
Némi javulás érzékelhető az európai ingatlan- befektetési piacon az Aberdeen Property Investors (API) elemzése szerint. A befektetési volumen 2009 első felében ugyan hihetetlen mélységbe zuhant a korábbi évekhez képest, azonban a második negyedév már a mélypontról való elmozdulás halvány jeleit mutatja Európa-szerte. Közép- és Kelet-Európa ingatlanpiaca azonban továbbra sincs még rajta a nemzetközi befektetők térképen.

Az európai iroda-befektetési összvolumen az első félévben a hosszú távú átlagnak csupán 26 százalékát érte el. A második negyedév során azonban már a növekedés jeleit lehetett észlelni. A prémium irodaházak tranzakciós hozama egész Európában emelkedett a 2008 második féléve óta eltelt időszakban. A legnagyobb árzuhanás Közép- és Kelet-Európában következett be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés