Előfizetői tartalom

Hamarosan kezdődhet a munka Pécsett

Portfolio
Két, uniós támogatással megvalósuló projekt nyomán Pécs megújult közterekkel, parkokkal, és egy egész újjászülető városrésszel lesz gazdagabb. A támogatási szerződések megkötésével elindul az uniós források lehívása két projekt megvalósításához: 5,5 milliárdos beruházásnak köszönhetően újulnak meg a közterek és a parkok, 10,9 milliárd forint jut a Zsolnay Kulturális Negyed felépítésér.

Aláírták két kulcsfontosságú pécsi projekt uniós támogatásáról szóló szerződéseit. Ezt követően indulhat el az uniós források lehívása, a beruházások kivitelezése. Pécs ezzel közelebb kerül az Európa Kulturális Fővárosa 2010 program sikeres lebonyolításához. Pécs köztereinek jelentős része leromlóban van. A gondosan karban tartott helyek az egész városnak csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés