Előfizetői tartalom

Az egyik szemünk sír, a másik nevet?

Portfolio
Európa szerte estek a prémium irodabérleti díjak, átlagosan 4,6 százalékkal, de a listát vezető Moszkvában például a visszaesés mértéke a 30 százalékot is elérte a 2009 második negyedéve során. Növekedett ugyanakkor a bérbeadási volumen a negyedév során, bár 2008 második negyedévéhez képest 35 százalékkal kevesebb irodát adtak ki, derül ki a Jones Lang LaSalle legfrissebb kutatásából - írja az Eurobild.

Az európai prémium irodabérleti díjak átlagosan 4,6 százalékkal estek 2009 második negyedéve során, míg 2008 azonos időszakához képest 15,4 százalékkal lettek kisebbek a Jones Lang LaSalle 2009 második negyedévére vonatkozó jelentése alapján. A 24 piacot vizsgáló kutatás eredménye szerint, Moszkvában a második negyedév során 30 százalékkal, Dublinban 18, Madridban pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés