Előfizetői tartalom

Már dübörögnek a gépek Sávolyon

Portfolio
A sávolyi versenypálya-beruházás minden törvényi feltétele adott, de a Sedesa csoport még nem kapott hitelt a Magyar Fejlesztési Banktól. A magyar Moto GP-futamot jövő szeptemberre tervezik, a spanyolok nem vártak tovább, a költségvetés 30 százalékát kitevő saját tőkéjük terhére kezdtek hozzá a földmunkákhoz.

Pénteken 25 munkagép a durva tereprendezéssel megkezdte a sávolyi Balatonring földmunkáit, a spanyol kivitelező tervei szerint idén, még a tél beállta előtt el kell jutniuk az alapozás befejezéséig. Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) elnöke, a projekt koordinátora elmondta, a befektető saját kockázatra kezdi el a nagyjából 90 millió eurós, 196 hektáros építkezést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés